Flickan tar bild framför hästarna – men när pappa tittar närmare avslöjas detalj som får alla att skratta högt

Att gå på stora evenemang och festligheter är något som alla tycker om. Att äta god mat, vara med vänner och bjudas på underhållning kan verkligen lyfta ens humör.

När festivaler och andra roliga evenemang kommer till ens stad blir det ofta något positivt. Att få göra trevliga saker tillsammans med familj och vänner är underbart – och det är vid sådana här tillfällen ofta en härlig stämning i luften.

Att ta en klockren bild är nästan obligatoriskt vid sådana här festligheter. Då skapar man ett härligt minne och något mysigt att se tillbaka på. Det gäller dock att se till så att fotot blir bra, så man slipper störa sig på någon liten detalj i framtiden.

Bildkälla: Facebook / SMMU

Det där kan vara lurigt med mycket folk och annat i närheten. Om det dessutom finns djur med på festligheterna kan det bli ännu svårare. De är ofta luriga och nyfikna – och det är många gånger svårt att veta vad de ska hitta på.

På en stadsfestival i Storbritannien nyligen ville den här flickan ta en bild framför de mäktiga Clydesdale-hästarna. Inte konstigt med det, hon ställde sig och log fint samtidigt som pappa höll i kameran.

Bildkälla: Facebook / The Wolf 101,5 FM

Efteråt kom de dock att notera en extra linslus i bilden.

Kolla in hästens sköna ansiktsuttryck (nedan) när den ser att en kamera kommit fram! Det hela är ju underbart – och jag skrattade högt när jag såg det här. Snacka om att hästen bjöd den här flickan och hennes familj på ett kul festivalminne.

Bilden har fått tusentals på Facebook att skratta!

Bildkälla: Facebook / The Wolf 101,5 FM

Det här är ett klockrent bevis på att även djur verkar ha humor! DELA gärna om du fick ett leende på läpparna!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!