Fabriksvakten misstänkte att arbetaren stal. När han får reda på sanningen kan jag inte låta bli att skratta.

Följande utspelade sig i det gamla Sovjet.

Varannan fredag såg fabriksvakten en arbetare som kom ut från fabriken skjutandes på en skottkärra full med hö. Vakten letade genom höet men hittade aldrig något och lät därför arbetaren passera. Det här lilla skådespelet utspelade sig under flera år tills det var dags för vakten att pensionera sig.

Sista dagen på jobbet stannade vakten mannen med skottkärran och sa, ”Jag vet att du stjäl något. Jag ska gå i pension nu och det är min sista dag här. Jag kommer inte att berätta för någon men snälla, låt mig bara få veta. Vad är det för något du stjäl?”

Mannen log och svarade, ”Åh, jasså. Det är skottkärrorna jag stjäl.”

Gilla Ett gott skratt om du vill ha ett roligare flöde!