Få kan se den nakna kvinnan på åkern – men lyckas du hitta henne?

Så fort vi ser någonting skickar våra ögon signaler till hjärnan som tolkar det vi ser och skapar en bild av det vi tittar på. Den här processen går väldigt snabbt och ibland följer inte våra stackars hjärnor med i det ögat fångar.

När hjärnan inte riktigt hänger med så kan man bli förvirrad och inte riktigt förstå vad man tittar på. Kanske är det också därför som synvillor, eller optiska illusioner som de också kallas, har fascinerat människan sedan urminnes tider.

Här nedanför hittar vi en optisk illusion som verkligen skapat diskussioner – men lyckas du hitta den nakna kvinnan i bilden?

Synvillor som de också kallas, sätter verkligen våra sinnen på prov. De visar något som vid en första anblick är en helt vanlig bild, men ju mer man tittar desto fler detaljer uppfattar man.

Kroppsmålade kvinnor

Jörg Düsterwald jobbar som kroppsmålare och med hjälp av skickliga fotografer försöker de förena den mänskliga kroppen med naturen.

Men kan man verkligen få människan och naturen att sömlöst ”gå in i” varandra? Svaret är ett rungande ja – och resultaten är helt makalösa!

Många av Jörgs otroliga illusioner har spridits som löpeld på nätet – troligen för att endast en bråkdel lyckas hitta människan i de här vackra naturbilderna.

Naken kvinna på åker

Nu ska vi testa hur vass din falkblick är. Här nedan följer ett fotografi där det döljer sig en naken kvinna någonstans i bilden – lyckas du hitta henne?

Studera bilden väldigt noggrant så kommer du snart skymta kvinnan.

Ser du henne? Om inte så avslöjar vi svaret här nedanför.

Här är dolda kvinnan

Om du inte lyckades hitta den nakna kvinnan så kommer här en inzoomad bild som avslöjar var hon gömmer sig.

Bild: Instagram

Där ligger hon, mitt på åkern!

Såg du kvinnan?? Snyggt jobbat! Utmana nu alla dina vänner genom att trycka på DELA-knappen!