En man och 3 sköterskor står med varsin rullator – se nu det otroliga som händer när musiken startar

Det är lätt att imponeras av människor med funktionsnedsättningar som försöker övervinna hinder. Att inte deppa över vad som varit, utan att i stället göra det bästa av situationen och att försöka ha kul, är något som ska uppmuntras.

John Woloski levde sitt drömliv. Han jobbade som rektor och var engagerad i välgörenhetsarbete, men en dag drabbades 55-åringen plötsligt av en kraftig stroke. Hela hans tillvaro vändes upp-och-ner.

Det här ledde till att han fick stora problem med rörelser och balans, men Woloski bestämde sig snabbt för att inte deppa ihop, utan i stället försöka göra det bästa av situationen.

I ett Youtube-klipp (se det nedan) som setts av 400 000 tittare tar han, tillsammans med tre sjuksköterskor, hjälp av musik för att ställa till med en riktig show på sjukhuset – trots hans kraftiga rörelsesvårigheter.

Det hela blir enormt uppskattat och flera av åskådarna vrider sig av skratt.

Woloski är ett levande bevis på att man inte ska gräva ner sig på grund av motgångar, utan i stället försöka kriga vidare. Han är verkligen en förebild för oss alla. Trots tunga perioder i livet kan man hitta glädje på vägen tillbaka.

DELA om du också imponeras av John!