Elak bilist ”stjäl” parkeringsplats – stenhårda revanschen är helt klockren

När någon snor ens parkeringsplats – finns det något mer irriterande?

De flesta av oss har varit med om det. Man har stått och väntat på en full parkering och precis när man får en öppning dyker ett pucko upp och glider in framför en.

Somliga kan verkligen inte sköta sig i trafiken – och det kan driva vem som helst till vansinne.

Tack och lov finns det revanscher att ta till.

Även om man givetvis ska försöka hålla sig inom lagen. Det gäller ju att inte agera på ett sämre sätt än den personen som man vill hämnas på.

Blev av med platsen

En kreativ man blev rasande när han, i sin gula Jeep, stod och väntade på en parkeringsplats som var på väg att bli ledig. En silvrig bil höll på att backa ut och mannen avvaktade för att sedan lugnt kunna ta över platsen.

Bild: Youtube

Fordonen befann sig nära varandra när en lucka då öppnades, men från ingenstans kom då en helt annan bil (från vänster) och ”stal” platsen som precis blivit ledig. Även om det var tydligt att den gula Jeepen snällt stod och väntade på sin tur.

Bilisten som knyckt åt sig platsen på den fulla parkeringen skulle dock inte komma undan så enkelt.

Klockren revansch

Lugnt och metodiskt gillrade mannen i Jeepen en plan.

Bild: Youtube

Han klev ut från sitt fordon, kopplade fast den röda bilen med sin och började backa. Snart hade han på så vis bogserat ut bilen som nyss snodde hans åtråvärda plats.

Bild: Youtube

Sedan var det bara att lossa på sammankopplingen, ta över platsen som faktiskt var hans – och låta den röda bilen stå kvar där mitt på parkeringen.

Bild: Youtube

Snacka om klockren revansch! Min gissning är att ägaren till den röda bilen blev allt annat än glad av den här upptäckten – och nog ångrade sig.

Nedan kan du se en filmad version av hur det hela gick till! Det är värt det!

Tryck nu på DELA-knappen, så att dina vänner också får se det här idag!