Drömmen är sann: Här är underkläderna som gör dina pruttar helt luktfria

Vi har alla någon i vår närhet som släpper väder hela tiden, oavsett tillfälle. Utöver att det anses ohyfsat så luktar det ju dessutom ganska illa. Ibland riktigt illa, till och med.

Visst, somliga kan inte hjälpa att gaserna emellanåt blir för kraftiga – men allt som oftast kan man ju hålla sig tills man hinner smita iväg på dass. Närmaste toalett är sällan långt bort och väl där inne är det ju fritt fram att släppa loss.

Företaget Flat-D Innovations har dock kommit med en lösning för alla de som gärna släpper på trycket bland folk.

Man har försökt hitta ett sätt för människor att kunna släppa ut den påträngande gasen, men att det samtidigt inte ska stinka och vara obekvämt för omgivningen.

Som en vadderad binda av kol

Resultatet är en vadderad ”binda” som man kan lägga i sina underkläder – och som då ska neutralisera fisarnas lukt.

Bildkälla: Facebook

Produkten är delvis gjord av träkol, vilket enligt företagets egna sajt är ett material som effektivt använts för att ta bort lukt i även andra sammanhang.

Dynan är endast 1,5 millimeter tjock och kan tvättas utan att tappa sin effektivitet. Den placeras enkelt i kalsongen eller trosan och ska vara både bekväm och timid.

Skonsamt för omgivningen

Även om man givetvis inte ska skämmas för sina gasproblem, så ska omgivningen alltså inte behöva känna till ens lilla hemlighet i underkläderna.

Bärarens enda uppgift blir alltså att hålla pruttarna ljudlösa, men om man är van vid att släppa på trycket brukar det vara en konst som man behärskar.

Gözünüz Aydın ! 😀 😀 😀 Pırt Kokusunu Engelleyen Ped icat edildi Bu ped sayesinde istediğiniz her yerde…

Posted by Kemal Çapkın on Monday, March 2, 2015

Vi känner nog alla någon som fiser lite för ofta och därför skulle ha själv av den här otroliga uppfinningen.

Tryck därför på DELA-knappen så att dina pruttande vänner får läsa det här idag!