Hon avslöjar för dottern hur man blir mamma – flickans oväntade reaktion är helt klockren

Den här historien berättade en kompis till mig för ett tag sen och jag vet inte riktigt var hon hört den första gången, men när jag fick höra den kunde jag inte hålla mig för skratt. Därför vill jag passa på att dela med mig av den till er.

Jag var en solig dag ute och gick en liten promenad med min 5-åriga dotter. Plötsligt plockade hon upp något från marken och skulle precis stoppa in det i munnen innan jag hann ta det från henne. Jag bad henne bestämt, men med snäll röst, att inte göra så igen.

”Varför?” frågade min dotter.

”Därför att det har legat på marken och du vet inte vart det varit innan. Det är smustigt och har antagligen baciller på sig”, svarade jag.

Nu tittade min dotter på mig, full av beundran, och frågade sedan:

”Mamma, hur kan du veta allt det här? Du är så smart!”

Jag tänkte snabbt och svarade:

”Alla mammor vet det här. Det ingår i mamma-testet. Du måste veta allt detta, annars låter de dig inte bli mamma.”

Vi gick vidare i tystnad i 2 eller 3 minuter medan min dotter helt tydligt försökte smälta informationen jag precis gett henne.

”Oh, jag förstår!” sa hon till sist. ”De som inte klarar testet blir pappor i stället!”

”Just precis”, svarade jag med ett stort leende.

Var gärna lite bjussig och klicka på DELA här under så att alla mammor där ute får chansen att läsa den här underbara historien!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!