Dottern får mystiskt SMS av mamma – avslöjar planen som gör Trump rasande

När du inte håller med en annan person, eller vill tysta vissa åsikter, gäller det att vara smart. Att bara vara högljudd och kritisk hjälper inte alltid, utan det är ofta mer effektivt att vara smart och klurig.

Sedan Donald Trump valdes till USA:s president har många kritiska röster höjts mot den kontroversielle miljardären – och många har blivit irriterade på de första beslut som han fattat på sin post som världens mäktigaste man.

Medan en del väljer att högljutt vädra sitt missnöje mot Trump finns även de som är lite mer lågmälda, men som kanske tänker efter lite mer kring hur man smartast ställer till det för USA:s president.

En av dem är Susan Mayo som bor i staden Charlotte i delstaten North Carolina. Hennes 21-åriga dotter Becca, som går på universitet i Minnesota, fick under en vanlig skoldag ett SMS i vilket det stod att hon skulle bekräfta att hon bokat biljetter till ett tal som Donald Trump skulle hålla i Pennsylvania senare samma vecka.

Hon blev mäkta förvånad, då hon aldrig skulle vilja gå på något sådant – även dottern är en Trump-motståndare – men strax därefter trillade det även in ett meddelande från mamma Susan där hon skrev att hon bokar biljetter för så många hon känner.

Bildkälla: Becca Mayo (Twitter)

Anledningen var dock inte att hon ville få med så många som möjligt till Trumps tal, utan målet var att så många som möjligt skulle bekräfta att de ville ha gratisbiljetten, men sedan inte skulle gå. Det skulle därmed leda till en hel del tomma platser när Trump kom på besök.

Becca delade det hela på Twitter – och mammans kreativa initiativ har nu spridits som en löpeld. President Trump, som även han är en flitig användare av sociala medier, har ännu inte reagerat på det hela. Vi kan nog dock förutsätta att han hade blivit rasande av det här tilltaget. Vissa av hans fans har redan visat sin upprördhet över den udda ”protesten”.

De flesta kommentarerna till Beccas inlägg har dock varit positiva. ”Det här är det mest fantastiska jag någonsin sett”, tycker en Twitter-användare. ”Ge din mamma en stor kram”, skriver en annan.

Oavsett vad man tycker om Trump så får man ändå medge att det här är ett både kreativt och roligt sätt för att visa sitt missnöje på.

DELA om du också tycker att det här var roligt, så kanske vi kan få människor att visa sitt missnöje på ett mer kreativt sätt framöver!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!