Dottern får en chock av pappans SMS – men hans geniala anledning är klockren

För många är det extra viktigt att ofta få sin vilja igenom. Många av dem brukar kallas för tävlingsmänniskor, men det handlar inte bara om att vara snabb eller ha bollkänsla – man måste vara smart också.

En pappa som bor i Stockholm ringer SMS:ar sin dotter, som sedan en tid lever uppe i Norrland, dagen före julafton. Han skriver:
”Jag är ledsen att förstöra din dag, min kära dotter, men jag måste meddela att din mor och jag ska skiljas – 45 år av helvete är över.”
”Vad fasen babblar du om gubbe?!” svarar dottern.
”Vi står inte ut med att ens behöva titta på varandra längre. Vi är trötta på varandra, helt enkelt. Jag är dessutom trött på att skriva om det, så du kan ju ringa din bror nere i Skåne och berätta om allt.”

Sagt och gjort – dottern ringer direkt till sin bror som bor i Malmö. Han blir ursinnig när han hör vad systern har att meddela.
– Inte en jäkla chans att de ska skilja sig. Jag tar hand om det här, säger brodern.

Han lägger på luren och ringer upp föräldrarna i Stockholm. Pappan svarar.
– Inte en jäkla chans att jag tänker tillåta att ni ska skilja er! Fatta inte ett enda beslut tills jag kommer upp. Jag ringer tillbaka till min syster nu och vi kommer båda till Stockholm i morgon, så ska vi reda ut det här. Till dess – gör ingenting! Ni ska inte skilja er, säger han och slänger på luren.

Även pappan lägger på luren och vänder sig då till sin fru.
– Så där ja. Båda barnen kommer hem över jul – och de betalar resorna själva!

DELA om du tycker att det här kan vara ett listigt knep för föräldrar när barnen blir vuxna!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!