Dottern beundrar ”heta” kändisar på nätet – då återskapar pappa deras bilder och lär dottern en läxa

Sedan internet slog igenom på allvar har hela vårt samhälle förändrats i grunden. Ett av de senaste fenomenen som verkligen tagit fart är de personer som kallas för ”influencers”.

Det rör sig om helt vanliga personer som helt enkelt publicerar bilder på sig själva och från sitt liv som blivit omåttligt populära och nu kan tjäna pengar på att bara lägga upp bilder på sig själva.

Naturligtvis är dessa bilder alltid väldigt tillrättalagda och visar upp en väldigt putsad fasad av hur en vardag ser ut.

Det är alltid lyxiga bilder från stränder eller barer där solen alltid skiner och håret alltid ligger perfekt, snudd på aldrig får man se en sådan här kändis vika tvätt eller diska.

Omar är en familjefar från Austin, Texas i USA. Till vardags jobbar han som byggarbetare och tar hand om sin familj. En dag visade hans dotter upp de kändisar på det sociala mediet Instagram hon såg upp till så mycket.

Omar själv förstod inte riktigt vitsen med bilderna men tyckte inte de såg så speciella ut.

Skapade eget konto

Han snäste mest åt bilderna och sa till dottern att det där kan väl vem som helst göra, men dottern trodde inte på honom.

Då satte Omar helt enkelt upp sitt eget konto på Instagram och började ladda upp bilder där han efterliknade kändisarnas lyxbilder, fast i sin egen miljö som byggarbetare.

Visst ser det glamoröst ut?

En lyxig kopp kaffe vid nio-fikat är aldrig fel!

Hundratusentals följare

Omar startade kontot den tredje maj i år och har redan samlat på sig över 350 000 följare, som alla skrattar gott åt den lustige, och påhittige, pappan.

Vilken härlig pappa!

Om byggarbetaren Omar planerar att överge sitt dagliga jobb för att helt ägna sig åt sitt liv som influencer framgår inte, men sannolikt lär han fortsätta bygga.

Vilken frisk fläkt i ett annars uppblåst och larvigt samhälle! Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!