Det här testet ska vara ”omöjligt” – förutom för dig med tvångstankar

Alla vet vi att man behöver träna med jämna mellanrum för att kroppen ska må bra. Men många glömmer bort att träna hjärnan, även den behöver motioneras för att hålla sig pigg och fräsch.

Idag sköter tekniken mycket av vårt tänkande, vilket även det är en anledning att ta sig an lite hjärngympa då och då.

Korsord, sudoku, optiska illusioner eller annat ger kroppen en utmaning. Att testa sina färdigheter och begränsningar på det här sättet för sannolikt bara bra saker med sig.

Här nedanför kommer en utmaning som är riktigt knepig, men efter att ha genomfört det kände jag att man fick en liten energikick.

Förstå svåra mönster

Enligt sajten Shared så sägs det att utmaningen är omöjlig att lösa – förutom för personer med tvångstankar.

De ska ha en unik förmåga att förstå sig på komplexa mönster – och det är lite av en förutsättning när man ska ge sig på det här testet.

Tydligen behöver man bara ha en liten släng av det som på engelska kallas OCD (tvångssyndrom på svenska) för att den här utmaningen ska gå betydligt lättare att lösa.

Här är utmaningen

Tester av den här sorten är på intet sätt vetenskapliga och ska således tas med en rejäl näve salt, men visst blir man lite nyfiken på att se om man klarar det?

Jag ska inte avslöja för mycket om vad det handlar om, men ta nu en titt på bilden här nedanför och se hur det går!

Bild: Newsner

Förstod du vad testet handlade om? Klarade du det? Tryck då på DELA-knappen för att se om dina vänner är lika skickliga!