Desperata killen hittar ingen flickvän – skapar mystisk sexdocka som får nätet att häpna

Alla kan nog bli trötta på sin partner då och då när man lever i ett förhållande, men få saker är så härligt som när man sedan blir vänner igen, kramar om varandra – och känner att man verkligen älskar den där personen.

Det är ofrånkomligt att det är underbart att leva i en lycklig relation, men alla har ju inte lyxen att få till det där. Eller så har man levt tillsammans med olika personer under flera år och helt enkelt bara tröttnat på att inte vara självständig.

För den som är less på att lägga energi på en partner kommer ny det perfekta alternativet. Företaget Realdoll har tillverkat sexdockor i silikon, primärt för män, i många år – men nu tar man det hela ett steg längre.

I sin senaste version, som heter Harmony 2.0, har man satt in artificiell intelligens. Nu ska alltså dockan inte längre bara vara en leksak – nu kan den bli en ”riktig” flickvän som pratar och har åsikter.

Med några enkla knapptryck kan man ställa in dockans personlighet (exempelvis blyg eller vågad) – och sedan är det bara att börja interagera.

Harmony 2.0 kommer då att memorera saker och lära känna dig. Och oavsett hur jäkla ocharmig man är så kommer hon givetvis att besvara ens beteende med villkorslös kärlek.

Det går till och med att få den något udda partnern att klaga på en. Över att man är lat, att det är stökigt, eller för att man inte tycker om hennes kompisar. Helt enkelt precis som en vanlig flickvän!

Harmony 2.0:s pris ligger på strax under 10 000 dollar, alltså knappt 100 000 svenska kronor. Med andra ord vad en vanlig sambo går på i drift under ett halvår (ja, något hårddraget…).

Nåväl – givetvis är det här riktigt konstigt. Att det fanns sexdockor visste jag, men inte att de nu bar på ”intelligens”. Det hela känns riktigt knäppt och det är ju ganska otroligt att folk faktiskt köper sådant här!

Samtidigt skadar det ju ingen och på ett sätt kanske det är bra att sådana här alternativ existerar!

Här kan du se en kortare film om hur Harmony fungerar:

DELA gärna, så att fler får läsa om det här!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!