Desperat man erbjuder tjej pengar för en dejt – får en chock när det minuten senare plingar till i mobilen

När man inte får som man vill så gäller det alltid att vara lösningsorienterad och fokusera på hur man kan fixa till det som framstår som ett problem. Är man förmögen finns ju ofta möjligheten att ”slänga pengar på problemet”. Ibland verkar det fungera – ibland inte.

I ett förhållande ska givetvis inte pengar vara den viktigaste faktorn, men en hög levnadsstandard är ju väldigt attraktivt och något att eftersträva för många.

En kille från Texas i USA gjorde nyligen allt i sin makt för att lyckas bjuda ut en tjej vid namn Leagan på en dejt. Efter upprepade nej från hennes sida tog killen till lite mer desperata åtgärder än tidigare.

Han skickade en bild på sitt kreditkort med tillhörande betalningsuppgifter. Samtidigt skrev han: ”Jag vill att du ska köpa dig något. Om du någonsin behöver något. Vad som helst. Vad ditt hjärta än behagar”.

Fint, kan tyckas, men i det här läget framstod det som ganska tydligt för Leagan att killen försökte imponera på henne genom att locka med pengar. Det var inget som hon uppskattade då hon inte alls ser sig själv som en lycksökerska.

Därför svarade hon bara: ”Vänta lite”. Men strax därefter trillade det in ett mejl hos killen, som han fick upp i mobilen. Då såg han, till sin stora förvåning, att hon beställt en sådan där hoppborg. Ni vet en sådan för barn, uppblåsbar, som är byggt likt ett slott.

”Köpte du en jävla hoppborg?!”, utbrast han i nästa svar – och genialt nog försökte Leagan att få det att låta som det mest självklara i världen. ”Du sa ju att jag fick köpa vad jag ville…”.

Egentligen tycker jag inte att någon av de två skötte det här speciellt snyggt, men jag kan inte låta bli att skratta när jag funderar på vad killen måste ha tänkt när tjejen beställde en hoppborg på hans kreditkort.

I alla fall gick det ju så där för den här killen när han rent symboliskt gjorde Leagan till en lycksökerska. Hon la också ut SMS-konversationen på sociala medier – och det tog inte lång tid innan det trillat in hundratusentals gilla-markeringar.

Tryck gärna på dela-knappen om du också tycker att det var roligt gjort av den här tjejen!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!