Den här kvinnas historia om vad som hände hos gynekologen är hysterisk.

Alla har vi våra utmaningar med det så kallade vardagspusslet. Det är ugnar som ska hämtas och lämnas, mat som ska lagas, kläder som ska tvättas och dessutom ska man ha en karriär och gärna ett fungerande samliv med sin partner ovan på det.

Då är det inte konstigt att det blir lite tokigt ibland…

Den här kvinnas berättelser som en gång när hon skulle till gynekologen och det rörde ihop sig lite men med ett hysteriskt resultat har cirkulerat på cirkulerat på internet ett par år nu. Den är såpass dråplig att jag är övertygad om att den stämmer.

Sådant här KAN man inte hitta på:

Förra veckan hade jag ett möte hos gynekologen för att ta ta de årliga cellproverna. Men dagen innan det avtalade mötet ringde de från vårdcentralen för att säga att de hade en avbokning och att jag kunde komma in tidigare, redan samma morgon klockan 09.30.

Jag hade just fått iväg alla till skolan och arbetet och klockan var redan kvart i nio. Det skulle ta minst 35 minuter att köra till doktorn, så jag hade lite bråttom.

Precis som de flesta kvinnor ser jag alltid till att tvätta underlivet lite extra innan ett besök hos gynekologen, men den här gången fanns det helt enkelt inte tid för en grundlig rengöring.

Jag tog därför bara en handduk som hängde i badrummet och tvättade mig lite snabbt ”där nere”, så jag åtminstone såg presentabel ut. När jag var klar, kastade jag handduken i tvättkorgen, kastade på mina kläder, hoppade in i bilen och körde i ilfart till undersökningen.

Jag hann precis in genom dörren till läkarens kontor när jag hörde att de ropade mitt namn och gick rakt in på rummet. Eftersom jag, liksom alla kvinnor i min ålder, har fått en vana för de här procedurerna så hoppade jag vant upp på undersökningsbordet, tittade upp i taket och inbillade mig att jag var i Paris eller någon annanstans låååångt borta.

Läkaren kom in, och jag måste säga att jag blev lite förvånad när han sa:

”Oj då, idag har vi verkligen ansträngt oss!”.

Jag svarade inte och suckade av lättnad när undersökningen var över för den här gången.

Resten av dagen gick som vanligt med tvätt, shopping och matlagning.

När skolan var slut, och min 6-åriga dotter lekte för sig själv, ropade hon från badrummet:

”Mamma, var är min handduk?”

Jag sa till henne att hon kunde ta en ny eftersom det gamla ska tvättas.

Hon svarade: ”Nej Mamma, – jag måste ha DEN handduken. Jag hade lagt allt glitter i den!

Dela gärna den här historien om du känner andra som kan behöva pepp i vardagspusslet

Gilla Ett gott skratt om du vill ha ett roligare flöde!