Den här familjen gjorde en skylt för att förklara varför deras hund är uppe på taket

Hundar har ofta lite konstiga idéer för sig som inte är alltför lätta att förstå sig på. De kan verkligen finna njutning i det lilla och uppskatta de underligaste av saker.

De flesta hundar tycker om att vara i det fria och kunna springa ohämmat i exempelvis skogen eller på en stor äng. Det finns dock även de som tycker om lite mer riskabla, men ändå fria, miljöer.

Hunden Huckleberry har blivit en stor sensation på nätet. Anledningen är att hans absoluta favoritplats är familjens hustak.

Genom åren har hans husse och matte märkt att det är där uppe som vovven känner sig mest avslappnad och harmonisk.

Hur kommer han då upp dit? Jo, genom sin hundgård på husets baksida där de byggt en smidig lösning för Huckleberry för att kunna ta sig upp.

Men visst ser det lite riskabelt ut? Det har även ägarna insett, så för att lugna förbipasserandes oro har man satt upp en skylt: ”Vi lämnar honom aldrig själv ute utan att någon är hemma. Han kommer inte hoppa ner såvida ni inte lockar honom med mat eller en boll. Vi uppskattar att folk bryr sig, men var snälla och knacka inte på i onödan. Vi vet att han är där uppe. Ni är dock välkomna att ta bilder på honom och dela med omvärlden”.

När en person valde att lägga upp den här bilden av Huckleberry på Reddit började även andra att dela sina bilder med hundar på tak.

Bildkälla: Reddit

Bildkälla: Reddit

Bildkälla: Reddit

Det här är verkligen knasigt, lite gulligt och roligt på samma gång!

DELA om du också älskar hundar!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!