Den här bilden sprids nu av tusentals på nätet på grund av pinsam detalj – kan du ana varför?

När man verkligen satsar allt på något, eller är inne i sin egen lilla värld, så är det inte alltid så enkelt att notera vad som händer i omgivningen. Det här gäller ofta främst tävlingsinriktade personer som många gånger har en otrolig förmåga att stänga ute allt annat.

Det närmade sig målgång i Kosice Peace Marathon i söndags. Slovakiske löparen Jozef Urban öste på för allt vad han var värd. Den 31-årige atleten visste att han var på god väg att slå sitt personliga marathonrekord – och vägrade låta någonting stoppa honom.

Med bara en kort bit kvar till målgång gick dock hans löparshorts sönder, vilket ledde till att hans penis flög fram – och exponerades helt för publiken som dock fortsatte att heja och skrika. Dock sannolikt något mer chockat än sekunderna innan.

Det är oklart när Jozef märkte att han lem var framme för allmän beskådan, men han körde i alla fall på för fullt hela vägen in i mål – och slog sitt tidigare rekord med 27 sekunder då han kom in på en tiondeplats med den imponerande tiden 2:21:51.

Precis före målgången gjorde han ”high five” med en åskådare och föll sedan dubbelvikt av utmattning efter målgången.

Någon lyckades få med den något pinsamma penis-incidentren på film (se nedan), men innan den lades ut på nätet så såg man till att censurera själva ”grejen”.

Så kan det gå när man är inne i sin egna lilla värld!

Snåla inte nu, tryck på dela-knappen om den här lilla incidenten gav dig ett leende på läpparna!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!