Den arga resenärer beter sig som ett svin. Då kontrar tjejen i kassan på ett klockrent sätt.

Kvinnan bakom incheckningsdisken på Arlanda i Stockholm borde få ett pris för sitt briljanta svar mot en frustrerad kund!

arg man i artikel

En fullsatt avgång blev inställd. Representanten för flygbolaget höll på att boka om en lång kö med resande.

Plötsligt gick en ilsken passagerare förbi alla som köade och kom fram till disken. Han slängde biljetten på disken och sa: ”Jag SKA med detta flyget och det SKA vara FÖRSTA klass! Förstått?”

Damen bakom disken log och svarade med vänlig ton: ”Beklagar, min herre. Jag hjälper dig gärna, men först måste jag hjälpa dem som står i kön. Om du bara väntar på din tur är jag säker på att vi ska kunna ordna något till dig.”

Passageraren var inte nöjd med svaret. Han frågade högljutt, så att passagerarna bakom honom i kön kunde höra: ”HAR DU NÅGON SOM HELST ANING OM VEM JAG ÄR?!”

Utan att sluta le tog damen bakom disken tag i mikrofonen till högtalaranläggningen och sa: ”Mina damer och herrar, kan jag få er uppmärksamhet,” började hon.

Hennes röst hördes klart och tydligt i terminalbyggnaden: ”Vi har en passagerare vid Gate 14 som inte vet vem han är. Om någon kan hjälpa honom med att hitta hans identitet, var vänlig kom till Gate 14. Tack.”

Medan folk bakom i kön vred sig av skratt, stirrade den arge mannen på damen med en genomträngande blick, grimaserade och ropade högt: ”F*CK YOU!”

Utan att blinka log damen och sa: ”Beklagar, men du måste ställa dig i kö för det också!”

DELA om du tycker damen bakom disken förtjänar ett pris!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!