Den äldre damen får frågan från sin dotter om hon blir väl omhändertagen på sitt äldreboende. Svaret hon ger är oslagbart!

Jag ser ändå lite fram emot att bli gammal. Sitta i ett hörn och domdera och inte bry sig ett skvatt om vad andra tycker. Men det finns ju såklart nackdelar också. Det får tanten i den här historien uppleva på ett ganska komiskt sätt!

En kväll så tar en familj sin gamla och kära mor till ett äldreboende. De lämnar henne där i hopp om att hon kommer bli väl omhändertagen.

Kommande morgon så får hon en vällagad frukost, ett uppfriskande bad och sköterskorna placerar henne i en skön stol med en fin utsikt över trädgården.

Hon verkar må bra tills hon efter ett tag långsamt börjar falla åt sidan i stolen. Två sköterskor i närheten rycker snabbt in för att fånga upp henne och ser till att hon sitter stadigt igen.

Hon verkar återigen må alldeles utmärkt, när hon plötsligt börjar falla åt andra sidan i sin stol. Sköterskorna är snabba på plats och rätar upp henne ännu en gång.

Detta upprepas om och om igen under hela morgonen. Senare på dagen så kommer familjen på besök för att se hur deras mor har det.

”Så mamma, berätta, hur har du det här?”, frågar de.

”Det är så bra så”, svarar hon. ”Förutom att de inte låter en släppa sig.”

Snälla, DELA den här historien om den fick dig att le!

Gilla Ett gott skratt om du vill ha ett roligare flöde!