De står redo att gifta sig i kyrkan. Men då gör bestmannen något som får alla att vika sig av skratt.

Om den här brudgummens bestman förstör eller förgyller bröllopet kan diskuteras. Sant är i alla fall att ingen hade kunnat förutse detta – och att det som hände resulterade i en rejäl skrattfest.

Bröllop kan vara väldigt stressande för par, som vill att alla ska vara perfekt in i minsta detalj. Då gäller det att alla runt omkring också anpassar sig och anstränger sig för att få till de där perfekta ögonblicken. Och i ett perfekt bröllop skiver de flesta par knappast in en bestman som tappar byxorna …

Det är dock exakt vad som händer här och med ens tar tillställningen en ny vändning. Ingen kan sluta skratta. Brudgummen och brudtärnan – och faktiskt brudgummens bestman själv – skrattar så att de gråter. Och inte i bara några sekunder eller någon minut. Nej, skrattet bubblar upp till ytan om och om igen flera gånger.

Oavsett om brudgummen och bruden var nöjda med den lilla incidenten eller inte så bidrog den onekligen till en munter stämning i kyrkan. Till och med prästen tog tillfället i akt och skämtade till det.

Dela gärna vidare om du också skrattar.

Gilla Ett gott skratt om du vill ha ett roligare flöde!