De ser pojke vid skyltdockorna – då gör han nått som får tjejen bakom kameran att bryta ihop

I ung ålder handlar mycket i livet om att upptäcka och utforska. Man ska förbereda sig för det vuxna livet och lära sig nya saker. På vägen kan det dock ske lite tokigheter.

I det här klippet (nedan) ser två tjejer en liten kille sitta framför en skyltdocka. Av någon anledning börjar de filma åt hans håll – och precis då sker något oväntat.

Det här är nog inget för lite känsligare tittare – och själva grejen i klippet är både av snuskigare karaktär och bygger på rätt omogen humor.

Grabben ser dock ut att ”hångla upp” skyltdockan – och går dessutom loss på ”brösten”. Tjejerna bakom kameran tror inte sina ögon och bryter ihop.

Klippet har spridits rejält på nätet, men jag kan tycka att man får ha lite överseende här. Det är en ung kille som vill få utforska lite. Att han sedan gör det mitt ute bland människor … ja, det kanske är lite märkligt. Man får hoppas att någon av hans föräldrar kan berätta för honom om ”blommor och bin”.

Sedan är det givetvis aldrig okej att håna eller skratta åt andra, men här ser man aldrig killens ansikte och han är helt omöjlig att identifiera. Med tanke på det – att han inte verkar ha råkat illa ut – kan jag få ett leende på läpparna.

Det är givetvis ganska omoget att tycka det här är roligt, men vi har ju alla olika humor och en del kan nog tilltalas av det här lite märkliga klippet.

Skrattade du? DELA då med dina likasinnade vänner för att sprida lite glädje i dag!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!