David Hellenius försöker att få till ett ligg med sin fru. Resultatet? Jag skrattar så att jag kiknar av igenkänning.

Att få ihop det så kallade livspusslet är inte det enklaste alla gånger, inte ens för de saker som vi kanske längtar efter mest eller värdesätter högst. Alltid är det något akut som ska fixas. Är de tinte dagishämtning så är det vårstädning. Eller gräsklippning. Eller tvättiden som ska passas.
Nu vet jag inte särskilt mycket om hur det är att vara en av sveriges mest anlitade och uppskattade programledare, men jag gissar att både David Hellenius och Renée Nyberg har att göra så att det räcker om dagarna.
Här bjuder paret på ett lustigt litet smakprov på hur det går till när man försöker att få ihop samlivet… Jag tror knappast att jag är ensam om att känna igen mig i detta!

Det är viktigt att planera för att få ihop livspusslet. #schema #ordning #mulligt

Ett filmklipp publicerat av David Hellenius (@davidhellenius)

Dela gärna om det här gav dig ett leende på läpparna!