Dataingenjören hade inga väninnor till möhippan – då gjorde grabbgänget det enda rätta

Att gifta sig är något väldigt speciellt som ofta bara händer någon enstaka gång i livet. Då vill man givetvis att allt runtomkring ska vara så perfekt det bara går.

Självklart vill man att det mesta runt ens bröllop ska bli som man tänkt sig. Så höll det på att inte bli för 24-åriga Rebeca från Brasilien när hon nyligen skulle gifta sig.

Till den sedvanliga fotosessionen innan bröllopet hade hon inga kvinnliga vänner. Konstigt, kan tyckas, men hon jobbar som dataingenjör – och håller därmed till i en väldigt mansdominerad bransch.

Rebeca ville dock inte bli utan en fotosession eller möhippa – och för att lösa det hela ställde hennes manliga bekanta upp. Jag har faktiskt aldrig hört talas om något liknande. Det här känns verkligen som en grej bruden ska göra med sina väninnor.

Men sådana här normer och trender är kanske till för att brytas och det är givetvis klockrent att allt löstes på det här sättet i stället.

Rebeca blev överlycklig när hennes manliga kompisar ställde upp – och bilderna från fotosessionen har nu spridits över nätet och fått massor av personer att dra på smilbanden.

Inte bara är det en kul idé – det är dessutom ett bra bevis på vad sann vänskap är!
– Jag kom på idén ungefär en vecka före bröllopet. Jag tittade på hur andra hade gjort sina fotosessioner, där bruden står med sina tjejkompisar – alla i morgonrockar, skrattandes med champagneglaset i högsta hugg. Jag blev dock lite ledsen över att jag inte kunde göra något sånt, eftersom jag inte har några tjejkompisar, säger bruden till sajten Boredpanda.

Hon fortsätter:
– Fotosessionen var superkul! Alla tog med sig billig sprit och vi skrattade så mycket att vi var tvungna att ta lite tid för att återhämta oss innan vi kunde fortsätta med bilderna. Jag är väldigt nöjd med bilderna. Ibland ser jag på dem och skrattar för mig själv, men jag hade aldrig kunnat föreställa mig att de skulle spridas så här!

Bildkälla (samtliga): Fernando Duque Fotografia (Facebook)

DELA om du också fick ett leende på läpparna!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!