Dagens utmaning: Hitta katten som sticker ut – du har bara 20 sekunder på dig

När man gick i skolan satt man och gnugga geniknölarna dagarna i ända. Oavsett vilket ämne man hade för stunden så fick hjärnan jobba. Idag har vi teknik som sköter mycket av vårt tänkande.

Det kan lätt göra att man blir lite seg däruppe i hjärnkontoret, men då gäller det att hitta andra sätt att få lite välbehövlig hjärngympa.

Att lösa kluringar är ett utmärkt sätt att hålla hjärnan i gott skick, ofta känner man sig lite mer klartänkt och pigg i bollen efter en tankenöt eller två.

Här nedanför kommer en kluring där man måste vara både koncentrerad och snabbt – lyckas du?

Hjärngympa kan komma i många olika former, här nedanför hittar vi en liten utmaning som går på tid. Något som passar perfekt om man, som många, inte har så många minuter över per dag.

Vilken katt sticker ut?

Här nedanför kan vi se en bild på flertalet tecknade kissekatter. Men en av dem sticker ut, exakt hur avslöjar vi inte just nu.

Din uppgift är att hitta katten som sticker ut – på under 20 sekunder. Så ställ ett alarm och var redo, här kommer bilden.

Ser du den? Om inte så avslöjar vi var den befinner sig här nedanför.

Här är katten

Hittade du den på under 20 sekunder? Om inte så är det ingen fara, de flesta misslyckas faktiskt.

Här kommer rätt svar.

Där är den, ganska högt upp till vänster! Den har bara två morrhår på vardera sida, de andra katterna har ju tre stycken!

Tryck nu på DELA-knappen för att skicka den här utmaningen vidare till dina vänner!