Claes Eriksson griper tag i ett vinglas och kör igång. Vilken dåre!

Jag måste erkänna att jag inte är någon finsmakare när det kommer till vin. När servitören går upp till mig och häller upp en slurk vin i glaset för att provsmaka har jag ingen aning om vad jag gör. ”Visst, det blir bra. Tack så mycket.” svara man men du kunde lika gärna hälla upp avslagen Fanta i mitt glas. Jag skulle inte märka skillnaden.

Men jag ska avslöja en hemlighet. Jag tror inte vinexperterna vet vad de pratar om heller. Med det sagt så uppskattar jag ändå att titta på Bengt Frithiofsson i nyhetsmorgon. Han är så entusiastisk och rolig.

Det gör också att det här klippet med med Claes Eriksson från Galenskaparna ännu roligare. Han gör en träffade parodi på vinkännare och är så där fyndig som bara han kan vara.

När man hör Claes ordbajsa måste man inse att han är ett geni!

https://youtu.be/_7FUjALsFOU

Dela gärna om du vill bjuda någon på ett gott skratt idag!

Gilla Ett gott skratt om du vill ha ett roligare flöde!