Chloe trodde kunden bara ville beställa en pizza – men när hon ser det bisarra skriker hon rakt ut

När hungern smyger sig på kan man ibland ta konstiga och förhastade beslut. Det finns dock även de som ser den kommande måltiden som en möjlighet till att uppfylla ännu fler behov.

Det var i förra veckan som tidningen Mirror skrev om en märklig händelse som inträffade i irländska Dublin.

En kund beställde en pizza från Firehouse Pizza via en app. Från början va det inga konstigheter. Den ej namngivna kunden valde att skapa sin egen pizza och önskade då ha på chorizo, kyckling, majs och rödlök (låter stabilt), pommes frites vid sidan av (aningen udda) och en cola.

Men det var under alternativet ”extra önskemål” som chocken kom för Chloe, som tog emot beställningen. Där hade kunden skrivit ”spare toilet roll” (extra toalettrulle), vilket fick de anställda att skrika rakt ut. Det kom liksom så oväntat. Här brukar folk vanligtvis skriva hur de vill ha pizzan och annat som har med maten att göra.

Bildkälla: Twitter / @cxloe

Pizzastället har under den senaste tiden varit med om lite udda beställningar, men den här tar helt klart priset.

Snacka om att försöka slå två flugor i en smäll, men man får även ge kunden lite beröm för dess kombinerade lathet och kreativitet!

Nästa gång man beställer hem mat kanske man borde ta sig en funderare på om det går att smälla in något annat som man behöver i beställningen.

DELA det här med dina vänner!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!