Chefen tvingar honom att klä ut sig till gorilla varje dag – när jag får reda på varför skrattar jag högt

När ekonomin går ner gäller det att vara påhittig för att klara sig i ett hårdare arbetsklimat. Man får ta de jobben som finns helt enkelt. Killen som jobbade på ett zoo gjorde precis så – men han hade ingen aning om vad han gav sig in på.

Ett litet zoo hade som sin allra största attraktion en berömd gorilla som människor åkte långväga för att se.

Han var den enda gorillan på djurparken och när han en dag dog av hög ålder blev det panik hos ledningen.

Eftersom gorillan var så populär och djurparken så liten hade de inte råd att gå en enda dag utan den. Därför frågade ägaren om inte en av de anställda kunde hämta en gorilladräkt de hade i förrådet.

Han erbjöd den anställde 1000 kronor om dagen om han satte på sig dräkten och låtsades vara gorillan i buren fram tills det att djurparken hade råd med en ny gorilla.

Den anställde gick med på saken.

Den nya ”gorillan” blev snabbt en publikfavorit och folk kom åter igen långväga för att se den människolika apan.

Men efter en månad började nyhetens behag att lägga sig något och folk slutade komma. Vid det laget hade den anställde tröttnat på livet som gorilla men han visste att det enda sättet han skulle slippa jobbet var om många besökte djurparken.

Därför bestämde han sig för att göra något spektakulärt för att göra parken mer attraktiv igen. Mannen klättrade över staketet och hängde sig i nättaket som fanns över lejonburen intill.

En stor skara människor har vid det här laget samlats runt lejonburen de är imponerade och chockerade.

”Nu kommer det att komma mycket folk i alla fall,” hann mannen tänka innan han till sin stora fasa kände hur han förlorade sitt grepp och föll rak ner i lejongropen.

I panik började mannen skrika, ”Hjälp, hjälp!”

Då får han plötsligt en smäll i sidan av ett av lejonen som viskar i hans öra, ”Nu håller du käften annars får vi sparken allihopa!

Var inte snål nu, DELA om historien fick dig att le!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!