Butikskedjan tvingas återkalla tusentals dildos – oroliga för överanvändning

För de flesta kvinnor som använder sig av sexleksaker är det faktum att man äger en vibrator, eller en dildo, inget som det skyltas tydligt med. Många väljer i stället att gömma sin lilla hemlighet längst in i strumplådan, inuti en förpackning där aldrig någon skulle få för sig att leta.

Så när den stora butikskedjan Ann Summers nu återkallar varenda dildo av modellen ”det svarta supertrollspöt” är det säkert många kvinnor, tillika innehavare av produkten, som får lite ångest.

Vid inhandlandet av varan var det nog antingen en kul grej efter några glas vin tillsammans med tjejkompisarna, eller helt enkelt ett diskret online-köp. Nu har det plötsligt blivit något stort och jobbigt.

Vem vill gå in i en affär och lämna tillbaka en dildo? Troligtvis ingen.

Vem vill stå i en affär och ta emot en (sannolikt) använd dildo? Troligtvis ingen.

Det ska dock vara så att man kan gå in i en Ann Summers-butik och fråga hur man på smidigast sätt återlämnar den inte fullt fungerande produkten, som dessutom ska ha producerats i tusental.

Den främsta defekten handlar om att dildon inte klarar av ”långvarigt bruk”.

På en lapp utanför en berörd butik i engelska Liverpool står det:
”Kvaliteten och säkerheten kring våra produkter är av största vikt för oss. Därför, som en försiktighetsåtgärd, återkallar vi ovanstående produkt”.

Bildkälla: LADbible / Twitter @ToysAndGamesCo.

Det här får man nog kalla extremt klantigt från företaget. Just den här typen av vara känns mindre rolig att behöva lämna tillbaka och därmed skylta med. Jag hade i alla fall tyckt att det vore lite småjobbigt.

DELA om du också fnissade åt det här!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!