Bulldoggen tittar på skräckfilm – men vänta tills du ser underbara reaktionen när barnet dyker upp

Hundar är underbara. De har ofta starka personligheter och reagerar olika på saker och ting. Många är nästan människoliknande i sättet de kan skapa intressen på och brinna för specifika saker.

Min hund brukar sällan reagera på TV:n hemma – om han inte hör en annan hund skälla förstås. Men vissa hundar är mer förtjusta i TV-tittande än andra.

Den här bulldoggen i videon nedan älskar att titta på film. Hon verkar till och med förstå handlingen. Som den omtänksamma vakthund hon är försöker hon skydda huvudpersonerna i filmen från faror.

Hunden Khaleesi sitter faktiskt ofta bänkad framför TV:n med sin ägare. I en film som nyligen publicerades på Youtube berättar hennes ägare att Khaleesi brukar reagera extra starkt när barn är i fara.

Ägaren passade på att filma sin hund när de tittade på skräckfilm tillsammans – och det är så himla fint att se hur hunden försöker varna människorna på TV:n!

Över 3 miljoner har sett det här klockrena klippet!

Hundar är så himla kloka och omtänksamma – jag skulle alltid känna mig trygg om jag hade Khaleesi vid min sida när jag tittade på skräckfilm! DELA om du håller med!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!