Bröstdetaljen som chockar nätet – nu köper tusentals den förbjudna vuxenleksaken

Många leksaker som först slog igenom hos barnen tar sig även över till vuxenvärlden. Visserligen ofta i annan tappning, anpassad för en annan åldersgrupp – men det är kul att se hur saker och ting utvecklas.

Fidget spinners, som är en rätt ny typ av leksak, har fått många barn världen över att lära sig fokusera och hålla uppe koncentrationen. Men nu har den börjat röra sig utanför barnens värld.

Nyligen dök fidget spinners för vuxna upp. Det var 22-åriga universitetsstudenten från USA, Manuela Torres-Orejuela, som kom på det som nu kallas ”Fidgetiddies”, eller fidget spinners för brösten.

Hon la i samband med lanseringen ut en video på sig själv på sociala medier när hon använder sin produkt – och det har blivit succé. Tusentals människor diskuterar nu glatt den här vågade uppfinningen på nätet.

Det finns dock de som har invändningar och som vill se att den förbjuds, men majoriteten har kul åt det hela – och att så många nu köper sådana här är ju ändå ett kvitto på att den bidrar med positivism.

Jag tycker i och för sig att den är helknasig, måste jag säga – men om det nu finns personer som tycker om den, så varför inte?

Nedan kan du se videon som Manuela Torres-Orejuela la ut på sitt Twitter-konto!

DELA nu med dina vänner, så kanske du får se dem gå loss med sådana här i sommar!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!