Britt får snuskigt erbjudande av 83-årig herre – men oväntade svaret lämnar honom mållös

Ett gott skratt förlänger livet, brukar det heta. Och visst är det så att man blir både piggare och gladare när skrattmusklerna får jobba! Självklart är det härligast att ha det roligt i grupp, men det skadar verkligen inte att få sig ett rejält garv även på egen hand.

Den här historien hitta jag på nätet i dag och jag skrattade så jag tjöt efteråt. Den handlar om två riktiga sköna gamlingar på ett ålderdomshem – och är ett härligt exempel på att livet nödvändigtvis inte behöver bli tråkigare på äldre dagar.

Så häng med nu och tryck gärna på dela-knappen i slutet om du skrattade så att fler kan få en rolig stund i dag!

En gumma och en gubbe, båda 83 år, satt på ålderdomshemmet.

Gubben sa:
– Britt, för 20 kronor pippar jag dig i gungstolen, för 50 kronor gör jag det i soffan där borta. Men för 100 kronor så får du en romantisk middag på mitt rum som avslutas med en het helnatt.

Gumman tänkte efter en stund, sen tog hon upp en hundralapp och gav till gubben.
– Jaså, du vill ha en romantisk middag och lite mys på rummet, sa gubben och log.
– Skärp dig, sa gumman. Jag ska ha fem omgångar i gungstolen!

Snacka om härlig krutgumma! Tryck gärna på dela nu för att sprida skrattet vidare!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!