Brevbäraren smygfilmas när han överraskas av hunden – reaktionen har hyllats av tusentals

Man ska inte döma någon utifrån dess utseende. Det håller nog de flesta med om när det gäller människor, men det är ju faktiskt samma sak med djur. Vissa uppfattas som farligare än vad de egentligen är.

Att alla är lika värda och att ingen ska dömas utifrån hur hon eller han ser ut känns som något som de flesta ställer sig bakom. I alla fall när det handlar om människor, för gällande djur är det lättare att döma – och det anses sällan lika illa.

Många djur uppfattas som farligare än vad de egentligen är och ibland borde kanske skulden läggas på ägaren av exempelvis hunden för att den uppfostrats på ett felaktigt sätt.

Sedan finns givetvis de som är fantastiska med djur. En sådan person är den brevbärare som fångades på film när han klappade om en 9 månader gammal schäfer vid namn Kyza. Hennes ägare har berättat att hunden ansetts farlig av andra bara på grund av hur den ser ut – men sanningen är en helt annan.

De som lyckas lägga sina eventuella fördomar åt sidan, likt den här brevbäraren, upptäcker snart att Kyza är hur gosig som helst. Sedan det här klippet lades upp på nätet har det spridits rejält som en symbol för att ingen ska dömas utifrån utseendet.

Sedan dagen då brevbäraren och Kyza träffades brukar han stanna till, även om han inte har några brev att leverera till adressen, för att hälsa på sin fyrbenta vän.

Jag tycker i alla fall att det här är en superfin historia!

DELA om du tyckte att brevbäraren gjorde rätt!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!