Bondens fru går in vid fel tidpunkt, det hon ser gör att hon vill skiljas på fläcken

Livet kan kännas väldigt stressigt, tufft och allvarligt. Så någon ibland kan det vara härligt att bara koppla av med en rolig historia och få skratta högt för sig själv.

Med det sagt tänkte jag därför förgylla denna dag med en påhittad, rolig historia som jag just ramlade över på internet. Jag vet inte om ni har läst den förut men jag fick ett stort smile av att läsa den.

Historien handlar om en stackars bonde som har haft en jobbig dag. Vi hittar honom på en pub sittandes och dricka öl och sakta men säkert avslöjar han vad som hänt honom under dagen för att han ska vara så bedrövad. Mer än så kan jag inte avslöja, vissa saker kan man bara inte förklara!

Ni får läsa själva och se vad som hänt!

Janne var på resa och han bestämde sig för att ta en bärs i den lokala puben. Där träffade han på en bonde som var i full färd med att supa ner sig fullständigt. Janne som inte spottade i glaset tyckte att det verkade gå för långt så han undrade hur det var ställt.
– Vissa saker kan man bara inte förklara, svarade bonden.

– Du kan väl försöka, vädjade Janne.

– Ok, jag höll på att mjölka kon idag när hon plötsligt tog högra benet och sparkade omkull hinken och spillde ut all mjölk.

– Men du skall väl inte gråta över spilld mjölk, sa Janne uppmuntrande.

– Vissa saker kan man bara inte förklara!

– Men var det allt?

– Nej sa bonden, sen tog jag ett rep och band hennes högra ben vid båsets högra vägg, tog upp hinken och började mjölka igen, men just som jag fyllt hinken sparkade hon omkull den med sitt vänstra ben.

– Irriterande kossa, sa Janne, men det kunde väl ha varit värre?

– Vissa saker kan man bara inte förklara! Sen tog jag ett rep och band hennes vänstra ben till båsets vänstra vägg, tog upp hinken och började på nytt att mjölka henne, men just som jag fyllt hinken viftade hon till med svansen och spillde ut all mjölk.

– Jäkla kossa det där.

– Ja, men vissa saker kan man bara inte förklara!

– Hände det något mer?, frågade Janne.

– Jag hade inte mer rep så tog jag av mig mitt bälte, ställde mig på en hinken och band upp hennes svans i taket, det var då jag tappade brallorna, samtidigt som min fru kom in…

– Och vissa saker kan man bara inte förklara!

Dela gärna vidare den här underbara historien om du vill bjuda någon på ett gott skratt i dag!