Bonden testar kornas maskin på sig själv. Det skulle han aldrig ha gjort…

En bonde vid namn Gunnar beställer en högteknologisk mjölkningsmaskin och när den levereras slumpar det sig så att hans fru är bortrest i jobbet.

Bonden får därför en lite galen en idé. Han bestämmer sig helt enkelt för att testa maskinen på sig själv innan han kopplar in den i ladan hos kossorna.

Sagt och gjort, han för in sin penis i utrustningen och trycker på startknappen. Maskinen dundrar igång och gör ett riktigt bra jobb och han har det minst lika trevligt som när frugan är i farten.

Men när han är färdig kan han inte ta bort maskinen. Han tittar i manualen, men utan att hitta något som kan hjälpa honom. Han trycker på varenda knapp, men det enda som händer är att maskinen skakar, klämmer och suger mer eller mindre.

Till sist bestämmer han sig för att ringa upp tillverkaren.

– Ja, hallå, jag har just köpt en mjölkningsmaskin av er. Den fungerar alldeles utmärkt, men jag undrar hur man gör för att ta av den från kornas spenar?

– Inga problem alls, maskinen är nämligen programmerad så att den automatiskt släpper taget när den har samlat ihop två liter mjölk!

För fler lite fräckare historier, klicka bara på gilla-knappen här under!