Bonden sitter i baren och super ner sig – när han avslöjar varför bryter jag ihop av skratt

Det är lätt att gräva ner sig mentalt när man gjort något pinsamt. Men många gånger är det så att andra inte upplevt en situationen på samma sätt som du. Ibland behövs det kanske bara en riktig förklaring av hur det egentligen ligger till.

Det var en man som kom in på en bar och såg en bonde sitta vid ett bord och sakta bli fullare och fullare. Han såg mycket deprimerad ut. Mannen gick fram och frågade vad det var som hänt.
– Vissa saker kan man bara inte förklara, blev svaret.
– Försök, så illa kan det väl inte vara.
– Jag höll på att mjölka kon i dag när hon plötsligt tog högra benet och sparkade omkull hinken och spillde ut mjölken.
– Det var väl inte så farligt, inte nog för att sitta här och supa dig full.
– Suck … vissa saker kan man bara inte förklara.
– Vad hände sen?
– Jag tog ett rep och band hennes högra ben vid båsets högra vägg, tog upp hinken och började mjölka igen. Men just som jag fyllt hinken sparkade hon omkull den med vänstra benet och spillde ut mjölken.
– Det var ju olyckligt, men fortfarande inte nog för att sitta här helt nere och supa.
– Suck … vissa saker kan man bara inte förklara.
– Vad hände sen?
– Jag tog ett rep till och band hennes vänstra ben vid båsets vänstra vägg, tog upp hinken och började mjölka igen. Men just när jag fyllt hinken viftade hon omkull den med svansen och spillde ut all mjölken.
– Du har verkligen otur min vän, men är det verkligen tillräckligt för att vara så deprimerad?
– Suck … vissa saker kan man bara inte förklara.
– Vad gjorde du sen då?
– Jag hade inte fler rep, så jag tog av mig svångremmen och band hennes svans vid takbjälken. Det var då mina byxor föll ned och min fru kom in och … vissa saker kan man bara inte förklara.

DELA om du garvade!

BONUS: En till rolig historia!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!