Bonden önskar sig en större penis. Men när hans fru ser resultatet svimmar hon.

Det gäller att tänka efter när man ska önska sig något så att det inte blir tokigt. Är man inte noggrann kan det ske rejäla missförstånd som kan skapa jobbiga situationer. Det är den här historian ett kul exempel på.

En bonde var på väg hem med häst och vagn från marknaden. Då ser han plötsligt en snigel krypa över landsvägen. Boden, som var en snäll man innerst inne, manade hästen att stanna – och väntade tålmodigt på att snigeln passerade.

När snigeln till slut var på andra sidan vägen i säkerhet inne i gräset och bonden precis tänkte fortsätta så uppenbarade det sig en fe vid vägkanten.

”För att du är så godhjärtat mot alla världens djur, stora som små, så ska jag ge dig tre önskningar”, sa hon.

”Ja i så fall”, svarade bonden. ”Då vill jag ha en kista full med guld och jag vill ha en ny fin vagn…”. Han tystnade och tänkte efter en stund, sedan pekade han på hästen och sa: ”Jo, så vill ha ha en sådan där, som hästen har… För frun har klagat lite grann på storleken”.

Fen viftade med sitt trollspö och allt det som bonden önskat blev uppfyllt.

Bondens fru blev mäkta häpen när hon såg honom komma åkandes på den fina nya vagnen. Och ännu mer häpen blev hon när han lyfte ner en kista full med guld och ställde ner den på gårdsplanen. Men mest häpen blev hon när bonden ställde sig upp och drog ner byxorna. Då svimmade hon.

Bonden böjde sig ner för att inspektera sin nya utrustning som var så imponerande att frugan minsann svimmade. ”Åh fan, jag hade med märren idag”…

BONUS: Jag tror du kommer skrattade åt det här!

DELA gärna den här med dina vänner!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!