Bilisten kör i full fart på motorvägen – men titta nu närmare på det ofattbara kameran fångar

Det sägs att män inte kan göra två saker samtidigt. I många fall stämmer det nog, men inte alltid. Det är den här helgalna historien ett bra bevis på.

En bilist körde på en motorväg i Ryssland när han åkte upp jämsides med en annan bil. Då upptäckte han plötsligt att den manlige föraren till höger om honom hade sex med en kvinna – samtidigt som han rattade bilen i omkring 75 km/h.

Aningen riskabelt och kanske till och med korkat, är det första som slår mig – men det hela ska ha gått bra och det är onekligen en man som kan göra två saker samtidigt.

Bildkälla: Will Stewart

Bilisten lyckades knäppa två bilder på föraren och hans kvinnliga passagerare när de hade en het stund i bilen samtidigt som de susade fram på motorvägen.

Det här är verkligen helgalet. Bilderna, som lades upp på sociala medier och väckte stor uppmärksamhet är visserligen inte av toppkvalitet, men kollar man noga kan man absolut ana vad som försiggår där inne bakom ratten.

Bildkälla: Will Stewart

En annan kul detalj är att bilen de åker i är en Hyundai. Märket har sloganen “New Thinking, New Possibilities” (ungefär “Nytt tänk, nya möjligheter”).

Var inte blyg nu, DELA med dina vänner!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!