BH-trenden som chockar alla: Geniala detaljen kan underlätta vardagen för alla kvinnor

De flesta kvinnorna känner nog ingen sig i att sommaren inte bara innebär glada miner. Det kan också vara en ganska jobbig årstid. Framför allt när det kommer till svettningar.

Man kommer ut ur duschen, gör sig torr, drar på sig en topp eller tröja – men då slår den till. Svettningen! Ett klassiskt ”bekymmer” är att brösten börjar klistra sig mot huden – och det finns helt klart bekvämare tillstånd.

Nu har dock ett företag kommit med vad de anser är en lösning på det här. Den nya ”BH:n” kallas ”The Ta-Ta Towel”.

Den sitter runt nacken och är anpassningsbar avseende kroppslängd och byststorlek. Den finns i flera olika färger och ska se ut lite som när man slängt en handduk runt nacken – men samtidigt hålla brösten på plats, utan att de behöver ”klistras fast” mot själva kroppen.

Möjligtvis ger det här en lite friare känsla – och man ska absolut även kunna använda den som en bikiniöverdel.

BH:n har nu fått enormt stor uppmärksamhet världen över – och gissningsvis kommer den att hjälpa många kvinnor. Spontant känns det som att de allra flesta som använder BH kan få nytta av den.

Nedan följer några bilder som illustrerar hur ”The Ta-Ta Towel” kan användas – och det finns ju faktiskt flera olika anledningar till att testa det här!

Inte helt dumt, eller hur?! DELA nu det här med dina kvinnliga vänner, så kanske det här kan bli en jättesuccé!