Bedragen fru skickar kärleksfullt brev till sin man – men 3 ord på sista raden avslöjar det chockerande

”Som man bäddar får man ligga”, är ett populärt uttryck – och det stämmer nästan skrämmande ofta in på hur livet verkligen fungerar. Beter man sig illa så brukar det ofta straffa sig längre fram och ju snällare man är mot andra människor, desto trevligare blir sannolikt ens vardag.

Att vara otrogen är ett av de största sveken jag kan tänka mig. Det är förknippat med sorg, besvikelse och ledsamhet. Det är helt enkelt något man hoppas att ingen ska behöva uppleva. Lik förbannat så fortsätter folk att såra sina pojk- och flickvänner på det här viset.

Huruvida just den här historien är sann eller inte vet jag faktiskt inte, men jag tycker att det har ett ganska tänkvärt budskap och den bär dessutom på en fascinerande dramaturgi som självaste Shakespeare sannolikt blivit imponerad av.

Det var en hemmafru som när hennes man var iväg på en affärsresa fick reda på att han varit otrogen under en längre tid. I stället för att slänga sig på luren och skrika hemskheter valde hon ett helt annat tillvägagångssätt för att hämnas på sin make. Hon skrev ett brev och skickade till honom med post.

Så här löd brevet – och läs hela vägen! Slutklämmen är den bästa!

”Till min älskade make!

Innan du vänder hemåt från din affärsresa i USA så vill jag bara informera dig om en liten olycka som skett här hemma. Det var när jag kom körandes med bilen på uppfarten som jag råkade trycka ner gasen i stället för bromsen. Tack och lov så blev smällen inte alltför våldsam, så du behöver verkligen inte oroa dig för mig.

Jag hade precis varit och handlat när det lilla misstaget skedde. Garagedörren är nu lite tilltufsad, men bilen stannade omedelbart när den smällde in i din bil.

Jag är verkligen ledsen för det här, men vet samtidigt att ditt varmhjärtade jag kommer att förlåta mig. Du vet hur mycket jag älskar dig och bryr mig om dig. Jag skickar förresten en liten bild från garageuppfarten.

Jag längtar efter att få hålla om dig igen!

/ Din kära fru

P.s din älskarinna ringde”

Källa: happiest.net

Så kan det gå om man, likt den här mannen, beter sig som en idiot! Glöm nu inte att trycka på dela-knappen för att sprida det här vidare till dina vänner!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!