Bedragare försöker lura kvinna på flera tusen – se nu klockrena hämnden som får nätet att jubla

Många av oss har någon gång råkat ut för en bedragare. Det smartaste är oftast att bara låta personen vara, då brukar de ge upp – men känner man sig säker på sin sak så kan det vara läge att ge igen med samma medicin!

Facebook har gett oss många bra saker, men en negativ del är att det är ett utrymme för bedragare att försöka skörda offer för att få in pengar på olika lömska vis.

Ett sätt är att de skapar fejkade konton och kontaktar människor för att lägga fram ett lögnaktigt scenario och genom att spela på andras skuldkänslor hoppas de kunna komma åt pengar.

Nyligen blev en kvinna kontaktad av ett sådant här konto. Det är en man som hävdar att han är från Indien och som vill resa till Storbritannien för att ha sex och leva ihop med kvinnan, som då skulle betala för hans resa på drygt 5 000 kronor. Hon förstod givetvis snabbt att det hela var en bluff, men spelade länge med – och drev till slut den snuskiga och lögnaktiga bedragaren till vansinne!

Det här har nu spridits över nätet – och tusentals människor jublar över kvinnans klockrena kontringar som fick bluffmakaren att smaka på sin egen medicin!

Nedan kan du se hela deras konversation – och det är faktiskt riktigt underhållande!

Bildkälla (samtliga) boredpanda

Snacka om att den här bedragaren fick smaka på sin egen medicin! Tryck nu på dela-knappen om du tycker att den här kvinnan gjorde helt rätt. På så sätt kan du dessutom varna andra för sådana här lögnaktiga tjuvar!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!