Bartendern får nog när fyllot kommer in för 3:e gången. Då säger killen något klockren.

En man går in på en bar och är uppenbarligen rätt packad. Han vinglar fram till bardisken, sätter sig på en stol och med en hög rap frågar han bartendern om en drink.

Bartendern säger vänligt men bestämt nej, eftersom mannen redan är uppenbart berusad kan han inte servera mer till honom ikväll. Han erbjuder sig istället att ringa en taxi så att mannen kan ta sig hem.

Fyllbulten verkar uppenbart överraskad av bartenderns inställning men rycker tillslut på axlarna, klättrar av barstolen och raglar ut genom dörren.

Några minuter senare ramlar samma fyllo in genom en sidodörr till baren. Han vinglar fram till bardisken och ropar efter bartendern om en drink. Bartendern kommer över och förklarar lika trevligt som förra gången, men en aningen mer bestämt, att mannen uppenbarligen är för full och att han inte kan servera honom. Han erbjuder mannen att ringa efter en taxi så att han kan ta sig hem.

Fyllot plirar argt på bartendern en sekund, svär för sig själv, och sedan vinglar han ut genom samma dörr som han kom in genom samtidigt som han skakar på huvudet.

Ytterligare några minuter senare dundrar fyllot in genom barkdörren till baren. Han går fram till baren, lyckas stadga sig på en barnstol, samlar sina tankar en sekund och försöker sedan sluddra fram en drinkbeställning.

Barntendern kommer bort till mannen och påminner honom sympatiskt om att han uppenbarligen är för full för att dricka mer och att han kan välja mellan att de ringer efter en taxi åt honom eller att de ringer polisen som får hämta honom.

Förvånad tittar fyllot på bartendern en sekund, sedan säger han lika delar förbannad och uppgiven, ”Men fan, hur många barer kan du jobba på egentligen?!”

Var inte snål, dela om du skrattade!