Barnförbjuden fräckis: Lille Max ser pappa göra det förbjudna med moster Anki

Att skratta och försöka vara glad kan hjälpa en genom nästan allt, trots att det känns tufft emellanåt. Men då kan humor hjälpa mer än någonsin.

Här kommer därför den här fiktiva, roliga historien handlar om en liten pojke vars upptäckt skulle ställa till med rabalder inom familjen. Men på ett sätt som nog ingen hade trott.

Sista raden får mig alltid att skratta så att tårarna rinner! Hoppas nu att även du ska få dig en rolig stund med den här godbiten!

Lillgrabben Max lekte på skolgården när han plötsligt såg pappas bil åka in på en smal skogsväg precis intill skolan.

Max var en nyfiken liten parvel, så han smög efter bilen in i skogen. När han fick syn på den parkerade bilen såg han sin pappa kyssa moster Anki.

Slet av sig kläderna

Efter att ha kysst varandra så slet de av sig kläderna.

Max stannade kvar och studerade nyfiket allt som utspelade sig i bilen, men efter skolan så rusade den lille pojken raka vägen hem till sin mamma.

– I dag såg jag pappas bil åka in på en skogsväg vid skolan. Jag sprang efter och såg honom i bilen med moster Anki! De kramades, kysstes och sedan tog pappa av mosters tröja och hon tog då av pappas byxor och…

Mamman avbröt hastigt Max, log snett och sa:

– Vet du, lille vän … den här historien är så pass intressant att jag tycker du ska vänta till middagen med att berätta den, så att även pappa får höra allt.

Hela familjen samlad

Så senare vid middagsbordet, när hela familjen satt samlad, började Max berätta.

– I dag såg jag pappas bil åka in på en skogsväg vid skolan. Jag sprang efter och såg pappa i bilen med moster Anki! De kramades, kysstes och sedan tog pappa av mosters tröja och hon tog då av pappas byxor och…

Då gjorde Max plötsligt en paus där mamman tidigare hade avbrutit honom och tittar på sin mor. Hon ler tillbaka, nickar och bad glatt sonen att fortsätta.

Pojken sa då upprymt:

– Sedan gjorde de exakt samma sak som mamma brukar göra med farbror Bengt när pappa är och jobbar i England!

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får sig ett garv idag, det förtjänar det!