Arg kvinna skänker bort tupp på nätet – men bisarra annonsen får tusentals att vika sig av skratt

Att skriva köp- och säljannonser är verkligen inte det lättaste. Det gäller att försöka formulera sig så väl som möjligt för att ge så träffsäker information som det bara går. En del lyckas helt klart bättre än andra.

En kvinna från USA vid namn Denell McCaul la för en tid sedan upp en ”annons” på Facebook i vilken hon skrev att hon ville bli av med sin tupp. Hon ville inte ens ha något för den, utan var minst sagt villig att skänka bort djuret.

Men det som nu fått över 100 000 att gilla-markera hennes inlägg är kvinnans minst sagt ursinnigs språk. Det råder inte direkt någon tvekan om att hon så snabbt som möjligt vill slippa ”den jäkla idiot-tuppen”.

Det är främst de tidiga väckningarna som hon är trött på och Denell beskriver det som att hon tror tuppen – som börjar kackla redan 05.30 – vet i vilket rum hon sover och liksom siktar in sig mot det fönstret. Kvinnan menar dessutom att tuppen kan känna av när man somnat om – och väntar tills dess innan han kör igång sitt ”alarm” igen.

Hon inleder inlägget med att skriva att hon skänker tuppen till ”ett bra hem”, men ångrar sig direkt efter och skriver att det egentligen inte spelar någon roll var tuppen hamnar, för hon måste bara bli av med den.

Nedan kan du se hela hennes riktiga ”annons”:

Det är oklart om någon nappade på erbjudandet. Det hela lät ju mindre lockande, men vi kan verkligen konstatera att hon var smart som på det här sättet fick enorm spridning på sitt rätt bisarra inlägg.

Givetvis ska man ta hennes språkbruk med en nypa salt och den här tuppen ser ju faktiskt välmående ut.

Jag kan dock inte hålla mig för skratt när han läser igenom de problem som Denell beskriver med tuppen!

Snåla inte nu, dela om det här gav dig ett leende på läpparna!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!