Apan kastar bajs och träffar mormor rakt i ansiktet – nu får klippet miljoner att skratta

Djur är allt som oftast roliga och härliga att ha att göra med, men i vissa fall är de även lite oberäkneliga och konstiga. Då kan det hända riktigt knäppa saker.

Det sägs ju att apan delar ungefär 99 procent av sina gener med människan – och i synnerhet schimpansen ska vara både smart och ha riktiga känslor.

Inte sällan när man ser apor håller de på med roliga och speciella upptåg. Det är sällan man vet vad som ska hända härnäst. De är bra på att överraska och underhålla.

Men de kan även vara lite jävliga. Givetvis vill jag att apor ska vara ute i det fria och ha det så bra som det bara går, men i det här klippet (nedan) har någon filmat en apa inne i sin inhägnad på ett zoo.

Den verkar på ganska så gott humör, men samtidigt lite småtrött på alla människor som står och kollar in schimpansen och dess kompisar.

För att göra något åt saken svarar apan en minst sagt udda åtgärd. Jag ska inte avslöja för mycket, men en mormor i publiken får i alla fall en något oväntad överraskning.

Hon verkar trots allt ta det hela med ro, vilket så klart är underbart. De allra flesta vill ju både apor och andra människor väl – men det är nästan omöjligt att inte skratta till när man ser det här klippet.

Erkänn att du skrattade? Tryck på DELA!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!