Anna ska varna sin vän för sexdejten. Då ger hon ett råd som vänder på allt.

Jag själv har aldrig gått på dejt med en god väns gamla ragg, men jag gillar denna historia väldigt mycket då väninnan ändå frågar först om det är okej för hennes vän om hon skulle gå ut mannen vännen redan har träffat. Men hennes kommentar i slutet är helt fantastisk!

Johanna och Anna, två goda vänner, sitter och pratar på ett café.

Anna säger:
– Den där trevliga Kurt Nilsson frågade mig om vi kunde gå på dejt och jag vet att du var ute med honom förra veckan, så jag tänkte bara höra med dig hur det var innan jag svarar honom?

– Ja, det ska jag säga dig, svarar Johanna. Han kom precis på slaget sju till min lägenhet, klädd i ursnygg kostym med sidenslips och näsduk i bröstfickan och en otroligt fin bukett blommor. Vi gick ut på gatan och där stod en taxi-limousine och väntade på oss. Chauffören hade till och med uniform! Säger Johanna och fortsätter:

– Vi åkte till en jättemysig restaurang och åt hummer och drack champagne, en jättegod varmrätt, dessert, drink efter maten. Ja, hela paketet. Sedan gick vi och såg en trevlig teaterföreställning. Jag ska säga dig Anna, att det var den roligaste och trevligaste och mest fantastiska kväll jag varit med om på 30 år. När vi sedan kom tillbaka till min lägenhet skulle vi ta en kopp kaffe, men väl där blir han helt förbytt som ett vilddjur, säger Johanna och fortsätter:

– Han slet av mig min finaste klänning, mina underkläder och han bar mig sedan in till sovrummet och lade mig ner på sängen. Han satte på mig, och inte bara en gång, utan två gånger med den största snopp jag någonsin har sett. Helt otroligt och totalt vansinnigt, jag blev helt mörbultad där nere. Helt otroligt! Säger Johanna.

– Åh, herregud, suktar Anna. Det är inte sant, det menar du inte, så du tycker inte att jag ska gå ut med honom då?

-Nej, nej, svarar Johanna. Det är klart att du ska gå ut med honom! Jag menade bara att du ska ta på dig en gammal klänning.

DELA gärna med dina vänner!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!