Älskaren tvingas fly naken när mannen kommer hem. Då möts han av något som får mig att skratta högt.

En kvinna hade en älskare medan gubben var på jobbet. En dag då hon var i säng med älskaren, hörde hon till sin stora skräck att gubben parkerade på garageuppfarten.
– Gode Gud, det är min man! Få på dig kläderna och hoppa ut Genom fönstret! Han kommer hem tidigt idag!

– Jag kan inte hoppa ut genom fönstret säger älskaren i panik. – Det regnar där ute.

– Om min man hittar oss tillsammans här inne, kommer han att döda oss båda! Han har temperament som en lieman och en stor revolver! Regnet är det minsta av våra problem, ropar kvinnan förskräckt.

Älskaren glider ut ur sängen, griper sina kläder, hoppar ut från fönstret och börjar springa nedför gatan i det strilande regnet.

När han kommer ner från kvarteret upptäcker han snabbt att han har hamnat mitt i det årliga maratonloppet. Han är omgiven av minst 300 andra löpare. Älskaren gör sitt bästa för att springa i takt med de andra, men det är inte helt enkelt, i betraktning att han springer splitt naken med sina kläder under armen.

En liten grupp joggare betraktar honom nyfiket innan de vågar sig upp till sidan av honom.
– Joggar du alltid naken? frågar en av dem.

– Ja visst, svarar älskaren och försöker få ordning på andningen. Det ger en vidunderlig frihetskänsla att känna vinden mot hela kroppen.

En annan joggare frågar:
– Joggar du alltid med kläderna under armen?

– Ja visst, svarar älskaren flämtande. På det sättet kan jag klä på mig så snart loppet är över, sätta mig i bilen och pallra mig hem.

En tredje joggare vågar sig bort och frågar:
– Har du alltid kondom på dig när du joggar?

– Bara när det regnar!

Gilla Ett gott skratt om du vill ha ett roligare flöde!