Allt går åt skogen när kvinnans bröst plötsligt börjar växa i direktsändning

Talkshowvärden Ellen har blivit omåttlig populär i USA och även i Sverige på senaste åren.

Hennes varma och roliga sätt får många kändisar att öppna upp sig och ger publiken ett gott skratt och en härlig stund framför Tv:n.

Dessutom har hon varit väldigt skicklig på att skapa virala succéer av hennes olika tilltag.

I det här klippet har Ellen fått nys om ett nytt skönhetsingrepp som förstorar brösten temporärt i ett dygn. Ingreppet kostar ca 25 000 kronor och liknas vid askungens balklänning.

Dessutom har tydligen en annan doktor kommit på ett ingrepp om de kallar för ”semesterbröst”. Japp, ett ingrepp som ger dig större bröst ett par veckor – om man nu är intresserad av det.

Ellen vill inte vara sämre och har därför lanserat en egen bröstförstoringsprodukt. ”Adjust-a-Bust” heter den och i videon under demonstrerar hon hur den fungerar.

Ellen bjuden in gästen Lauren på scenen för att visa hur det går till och jag kan inte låta bli att skratta år resultatet. Till och med Ellen har svårt att hålla sig för skratt! Klippet har fått över 7 miljoner visningar på Youtube och jag fattar verkligen varför.

Var med och DELA om du också tycker att det börjar bli fånigt med alla olika skönhetsingrepp, låt en kvinna få vara en kvinna!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!