Aldrig mer stopp i toaletten: Här är bajskniven – för dig som lägger rejäla ”kablar”

Att bajsa, eller ”göra nummer två” som de fina människorna kallar det, är helt naturligt och något som alla människor gör för att bli av med det kroppen inte behöver.

Dock är det sällan något man pratar om i lunchrummet på jobbet, om man säger så. Det är helt enkelt inte speciellt fräscht att tala om trots att det ju är helt normalt och ingenting att skämmas över.

Vad som dock kan bli pinsamt på riktigt är om det kommer en riktigt stor kabel som man inte riktigt lyckas spola ned.

Ett sätt att lösa detta på kan nu vara att använda Bajskniven, eller The Poop Knife som den heter på engelska, skriver sajten Shared.

Att ha en ”bajskniv” hemma hade jag aldrig hört talas om tidigare, men tydligen är det inte helt ovanligt att hushåll har en kniv för att hacka sönder de riktigt stora kablarna.

Bajskniv

Det hela började som en diskussion på nätforumet Reddit där en användare frågade övriga medlemmar om de hade något verktyg för att lyckas spola ned bajskorvar som var så stora att de inte gick att spola ned.

Användaren fick medhåll från oerhört många och nu finns alltså en helt ny produkt, The Poop Knife.

Bildkälla: Original Poop Knife

På hemsidan skriver företaget följande om sin produkt:

”Behöver dina kablar lite extra hjälp för att spolas ned? Nu kan du slippa bli hånad av din egen toalettstol. Kniven är unik i sitt slag, med metallförstärkt silikon som gör den hygienisk och enkel att rengöra. Kniven är dessutom tillräckligt lång för att dina händer ska vara säkra.”

Gör succé på nätet

Trots sitt väldigt ovanliga, och ganska ofräscha, användningsområde har bajskniven gjort succe på nätet.

”Jag blev verkligen så glad när jag såg detta! Jag trodde att jag och min bror var de enda i hela världen som behövde detta! Jag har orsakat stopp i toaletter över hela landet när jag inte haft en bajskniv tillgänglig!” skriver en lycklig användare.

Bildkälla: Original Poop Knife

The Original Poop Knife finns att köpa på Amazon.

Det här låter inte som det fräschaste man kan ha hemma, men om man tänker efter så har man ju en toalettborste så varför inte utöka badrums-arsenalen med en bajskniv?

Tryck nu på DELA-knappen så att alla dina vänner också får läsa om det här!