Advokaten blir ursinnig på Trump efter chockbeskedet – titta nu på klockrena kontringen

När din motståndare är en av världens mäktigaste män kommer du sällan långt genom att bara skrika och vara otrevlig. Då försvinner man ofta i mängden av kritiker. I stället kan det vara smart att komma med en riktigt smart kontring som kan få stor uppmärksamhet.

Många är vansinniga på USA:s president Donald Trump sedan han, till mångas stora förvåning, berättade att han ville bygga en mur längs gränsen mot Mexiko. Dessutom har han sagt att Mexiko ska få betala för etablerandet av jätteprojektet.

Huruvida det här blir av eller inte är det få som vet – men reaktionerna har ändå varit många.

Trump har säkrat namnrättigheter i Mexiko för verksamheter som hotell och finansiella verksamheter – men han glömde att skydda ”hygieniskt papper”.

Det är något som mexikanske advokaten och affärsmannen Antonio Battaglia tagit fasta på – och som en reaktion på sin vrede mot vad han anser är Trumps respektlöshet mot mexikaner planerar Battaglia nu att lansera ”Trump-toalettpappret”.

Bildkälla: AP images / Koat

Den kontroversiella, men geniala, produkten ska gå under sloganen ”Mjukhet utan gränser”.

Om det går som planerat ska toalettpappret komma ut i butik mot slutet av året – och 30 procent av överskottet ska då gå till att stötta organisationer som hjälper migranter.

Jag måste säga att jag tycker att det här är helt klockrent!

DELA om du log åt den här affärsidén!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!