Äckel vägrar sluta skriva snusk till unga tjejen, men se nu klockrena revanschen som får nätet att jubla

När man blir utsatt för elakheter eller trakasserier så hjälper det sällan att bara skrika och gapa. Det mest effektiva är många gånger att kontra på ett lite smartare och mer effektivt sätt. Det kan exempelvis vara att ge ett pucko en dos av sin egen medicin.

Under senaste tiden har det kommit fram allt mer kring alla sexuella trakasserier som många kvinnor får utstå. Många män kan helt enkelt inte uppföra sig på ett civiliserat sätt. Det är givetvis hemskt och man får vara tacksam för alla som vågar delge sina berättelser under den pågående #metoo-kampanjen.

Att inte respektera ett ”nej”, eller någons privatliv, är aldrig någonsin okej. Vi får bara hoppas att så många män som möjligt skärper sig efter den senaste tidens skriverier.

En tjej som nyligen utsattes för ett äckel som vägrade ge sig tog dock revansch på ett av de mest klockrena sätt jag sett på länge.

Samma man hade länge skrivit till henne. Utan att hon visat det minsta intresse. Hon ska till och med ha bett honom att sluta skriva, men till slut bestämde hon sig för en ny taktik.

Blir hetare och hetare

Nedan kan du följa hela konversationen (som är översatt från engelska) den här dagen. Mannens rutor är de till vänster i grått och tjejens de till höger i blått.

Här visar alltså tjejen visst intresse helt plötsligt. Hon vill köra rollspel. Alltså att man i textform beskriver vad man hade velat göra om man var tillsammans där och då. Ni kan nog gissa killens reaktion…

Nu verkar det hetta till på riktigt. Är det en trekant på gång i den här fantasin, tro? Låter ju onekligen så! Och killen har ju svårt att dölja sin upphetsning. I det här läget verkar han få precis det han vill. Eller i alla fall vara på god väg dit.

Oj, vad händer nu? Hur kom barnfilmskaraktären Shrek in i det här?! Killen fattar ingenting!

Nämen! Nu blev det tyst från snuskhummerns håll! Tjejen avslutar precis som killen började: ”Du tänker inte ens svara på det?!”. Snacka om att hon krossade killens snuskiga fantasi och gav honom en dos av sin egen medicin!

Jag kan inte låta bli att le brett när jag läser slutet av den här konversationen!

Det är aldrig okej att trakassera någon! Speciellt inte om du redan fått ett nej! Dela nu om du håller med och hjälp till att sprida det här viktiga budskapet!