Äcklet skickade snuskigt meddelande till Rebecca – klockrena hämnden får nätet att jubla

Internet går att använda till mycket bra och ligger till grund för en stor del av vår vardag, men det finns även de som missbrukar möjligheterna och gör usla saker.

Rebecca Mcgregor är en attraktiv modell från Skottland. Hon får därför mycket uppmärksamhet för sitt utseende och kontaktas ofta av män som är intresserade av henne.

En del gör det på ett trevligt sätt, men sedan finns det även idioter.

På hennes Instagram-sida har Rebecca tydligt skrivit att hon inte är intresserad av att få vulgära bilder skickade till sig från främmande män. Med andra ord kan man tolka det som att det här skett en hel del under historien.

Hon har tidigare kontaktats via SMS, Snapchat, Facebook och Instagram. Vissa gånger av samma personer – som vägrar ge sig.

Det skulle dock inte sluta – och när en man vid namn Glenn utan förvarning skickade en ”dick pic” (bild på sin penis) till henne nyligen så fick Rebecca helt enkelt nog, enligt Distractify.

Hon lyckades efter lite luskande ta reda på vem Glenns mor var – och skickade då konversationen mellan sig och sonen till mamman.

”Är du trött på att få oväntade ”dick pics” från äckel på sociala medier? Vulgära meddelanden som du aldrig bett om? Gör som jag – ta en bild på det hela och skicka till deras mamma”, skriver hon om händelsen på sin Facebook.

Vi kan nog anta att den här killen fick skämmas rejält när hans egen mor fick se vad han håller på med på nätet.

Det är visserligen rätt synd om mamman, som inte alls bett om det här, men det är samtidigt en rätt klockren revansch från Rebecca, som vi hoppas slipper sådana här oväntade meddelanden framöver.

Hon har i alla fall fått rejäl uppbackning från nätet – och tusentals hyllar nu hennes initiativ att på sätt och vis hänga ut det här äcklet.

DELA om du också tycker att Rebecca gjorde rätt!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!